2018-08-31 10:45:47• hírek • Bede Emőke

Ittasan és jogsi nélkül autókázott a városban

Csütörtökről péntekre virradóan, hajnali háromkor állítottak meg a város területén a szatmári közlekedésiek egy fiatal autóst, kiről kiderült, több szabályt is megszegett azzal, hogy a volán mögé ült.

A 21 éves sárközújlaki fiatalember ugyanis úgy furikázgatott Szatmárnémetiben az éjszaka leple alatt, hogy jogosítvánnyal sem rendelkezett. Nem ez volt azonban az egyetlen vétke, ugyanis mint a szondáztatás után kiderült, ivott is. Leheletében 0,40 mg/l alkoholszintet mutatott ki a készülék, a véralkoholszint megállapítása céljából pedig bekísérték a helyi kórházba. A fiatal ellen ittas és jogosítvány nélküli vezetés miatt indítottak eljárást.


Azonban nem csak a sárközújlaki férfi volt olyan peches, hogy büntetéssel tért haza. Csütörtökön több mint 140 bírságot róttak ki az egyenruhások közel 43 ezer lej értékben. A megbírságoltak között viszont akadt jó pár olyan személy is, pontosabban szólva kb. 50-en, akiket azért büntettek meg, mert gyalogosként nem a zebrán keltek át, hanem felelőtlenül, az autók között szlalomozva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: