2019-07-18 11:58:02• hírek • Bede Emőke

Ittasan autózott egy 69 éves férfi Sándorhomokon

Képünk illusztráció. Forrás: Román Rendőrség Facebook-oldala
Képünk illusztráció. Forrás: Román Rendőrség Facebook-oldala

Július 17-én sem maradtak az irodában a közlekedésrendészeti osztály munkatársai: az általuk tartott közúti ellenőrzések során több mint 90 helyszíni bírságot szabtak ki, melyeknek összértéke 15 600 lej – közölte a rendőrség. Kiegészítő intézkedésként 7 sofőr jogosítványát függesztették fel, illetve bevontak 4 forgalmi engedélyt is.

Ám korántsem ezek a sofőrök jártak a legrosszabbul, hanem az, aki ellen felelőtlensége miatt bűnügyi eljárás indul, mivel ittas állapotban ült volán mögé. A 69 éves, szatmári férfit Sándorhomok területén szondáztatták meg, a készülék pedig nem kevesebb mint 0,59 mg/l légalkoholszintet mutatott ki. Hasonló cipőben találta magát az a 20 éves, felsőboldádi fiatalember is, kit Felsőszopor területén füleltek le a tasnádi rendőrök. Az ellenőrzés során ugyanis kiderült, a legény nem rendelkezik vezetői engedéllyel, de az általa hajtott robogó sincs bejegyezve a forgalomba.


Láncfűrészlopás Krasznaterebesen

A krasznabélteki rendőrségnek sikerült kézre keríteniük azt az 59 éves férfit, aki egy helybelijétől néhány nappal korábban ellopott egy láncfűrészt. A nyomozásnak köszönhetően nem csak a tolvaj, de maga a munkaeszköz is megkerült, így a zsaruk visszajuttatták azt jogos tulajdonosának.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: