2019-06-10 09:19:09• hírek • Bede Emőke

Ittas volt a vasárnap esti balesetért felelős sofőr

Mint arról hétfő reggel beszámoltunk, tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt vasárnap este Királydaróc területén: egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, hárman – köztük egy 8 éves kislány – megsérültek, a negyedik utas életét vesztette.

A rendőrség által is megerősített információk szerint az autót egy 34 éves, piskárosi férfi vezette, aki indulás előtt bizony megivott egy-két italt, ugyanis leheletében 0,73 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a megfújt szonda. Talán épp az ittas állapot miatt fordulhatott elő az is, hogy a sofőr túlzott sebességgel szerette volna bevenni a kanyart, ám egy adott pillanatban elvesztette irányítását az autó felett, kisodródott, majd végül a póznának csapódott.


Sajnos az autóban utazó idősebb hölgyet már nem tudták megmenteni, az újraélesztésére tett kísérlet eredménytelenül zárult. A fiatalabb nő, a nyolc éves kislány édesanyja az ütközés következtében kirepült a járműből, őt az elsősegélynyújtást követően azonnal a szatmári kórház sürgősség osztályára szállították. Az autót vezető édesapa és kislányuk kisebb-nagyobb zúzódásokkal megúszták a szerencsétlen esetet, de további kivizsgálásra őket is bevitték a kórházba.

 

A rendőrség folytatja a nyomozást az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: