2010-12-01 09:36:44• hírek • Balog Anita

Ittas taxis ütközött frontálisan az Amaci úton

Szerda reggel 9 óra előtt pár perccel riasztották a tűzoltókat: az Amaci úton baleset történt, többen is beszorultak az egyik autóba. A balesetet egy ittas taxisofőr okozta. Az autóba szorultak többsége megúszta könnyebb sérüléssel, egy személyt súlyos állapotban szállítottak kórházba.

Szerencsére senki nem vesztette életét abban a balesetben, ami szerda reggel 8.50 körül történt Szatmárnémeti és Amac között. Egy taxisofőr Opel Astra típusú személygépkocsijával a megyeközpont irányából haladt a falu felé - utas nélkül - amikor elvesztette uralmát az autó fölött, áthajtott a szembe jövők sávjába és ott egy szabályosan közlekedő Daciával ütközött.

A taxis szinte egyetlen karcolás nélkül megúszta a balesetet, a Daciában ülő négy személy közül hárman nem szenvedtek különösebb sérüléseket, egy személyt viszont súlyos állapotban kórházba szállítottak a mentők.

A rendőrök a helyszínen megfúvatták a balesetet okozó autóst, akiről kiderült, hogy ittas állapotban ült a volán mögé - az általa kilélegzett levegőben 0,74 mg/literes koncentrációt mutatott ki az etiloteszt-gép. A vétkes autóst a Szatmár megyei kórházba szállították vérvételre.


A balesetben szerencsére senki nem vesztette életét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: