2018-11-30 07:24:29• hírek • Szatmár.ro

Ittas sofőrök, gyorshajtók, jogsi nélkül vezető bátor emberek

Négy bűncselekmény, ötven jogsértés, három elvett jogosítvány, valamint 12400 lej büntetés csak a szerdai napon. A hét közepe most sem bizonyult csendesnek, bár szerencsére súlyos személyi sérüléssel járó baleset nem történt.

A szatmárnémeti és a megyei közúti biztonságért felelős rendőrök két esetben is akcióba léptek szerdán. Az egyik ilyen eset a városunkban történt, amikor egy 47 éves ittas férfit állítottak félre ellenőrzésre. A délutáni órákban a belvároshoz közeli utcán intették le a járművet és fújatták meg a sofőrt. Az eredmény 0,96 mg/l alkoholszint volt a kilélegzett levegőben, így a részeget azonnal a kórházba szállították, hogy vérvizsgálat alá vessék. Eljárást indítottak ellene.

 

Úgy látszik, hogy a 47 éveseken volt a sor aznap, mert szintén szerdán, de már Erdőd városában történt a másik eset. Ehhez azért hívták ki a rendőröket, mert egy mezőgazdasági gépet vezető 47 éves sofőr összeütközött egy személyautóval. A helyszínre érkezett egyenruhások megállapították, hogy a traktoros nem adott elsőbbséget a személygépkocsinak, ez volt a baleset oka. A 19 éves autóvezető könnyebb sérüléseket szenvedett, sérülései nem igényeltek kórházi ellátást.

 

A törvény emberei azt is kiderítették, hogy a gép nem volt beíratva és a sofőrje nem rendelkezik vezetői engedéllyel semmilyen kategóriára sem. Az elkövető ellen eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: