2016-10-21 16:39:25• hírek • Kocsis Zoltán

Ittas sofőr csapódott a parkoló gépkocsinak

illusztráció
illusztráció

Ittas sofőr okozott közlekedési balesetet csütörtök délután Aranyosmeggyes településen. Komolyabb személyi sérülés szerencsére nem történt, csak anyagi kár keletkezett. Királydarócon ittas traktorista bukott le - kiderült, más is van a rovásán.

A 45 éves férfi csütörtök délután 15.30 körül veszítette el uralmát személygépkocsija fölött Aranyosmeggyesen egy kanyarban. A gépkocsi átsodródott az úttest túloldalára, ahol nekicsapódott az út mellett parkoló autónak. A gépkocsi vezetője kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, ám kiderült, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott: 0,30 mg/l szintet regisztrált a szonda.

Ittas volt az a 39 éves férfi is, akit 18.50-kor pótkocsival felszerelt traktort vezetve állítottak meg a rendőrök Királydarócon. A szonda 0,39 mg/l alkoholszintet mért leheletében. A helybéli férfiről ráadásul kiderült, hogy semmilyen vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a pótkocsi pedig nem volt bejegyezve. Bűnhődnie kell továbbá a traktor 37 éves tulajdonosának is, aki tisztában volt vele, hogy olyan személyre bízta a járművet, akinek nincs jogsija.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: