2014-01-12 12:47:47• hírek • Szatmár.ro

Ittas autósok okoztak baleseteket

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egy férfi a villanyoszlopnak ütközött autójával Ombodon - 1,54 mg/liter volt az alkohol a leheletében.

Ittas vezetőből a megszokottnál is több van a vasárnap kiadott rendőrségi jelentésben. A sor a pénteki napon egy villanyoszlopnak ütköző Iuliu B.-vel kazdődik. A 44 éves férfi Ombod településen hajtott le az útról és ütközött egy oszlopnak. Az alkoholszonda eredménye szerint az általa kilélegzett levegőben az alkohol-koncentráció 1,54 mg/liter volt.

Szombaton este 19.30-kor a bélteki rendőrök azonosították a 41 éves L. Antalt, aki ittasan ült a volán mögé és nekiütközött az egyik krasznaterebesi szórakozóhely előtt parkoló autónak. Az általa kilélegzett levegőben 1,05 mg/literes alkohol-koncentrációt mutatott ki a szonda.

A lázári rendőrök buktatták le a 34 éves Alexandru L.-t, aki egy robogóval közlekedett. Nem volt a jármű vezetésére jogosító okmánya, emellett pedig ittas volt. A kilélegzett levegőjében 0,85 mg/liter alkoholkoncentrációt mutatott ki a szonda.

A nagykárolyi rendőrök is fogtak egy eléggé ittas közlekdőt: a 47 éves O. Sándor a nagykárolyi Temető utcában haladt autójával amikor megállították - az alkoholszonda az ő esetében 0,66 mg/literes koncentrációt mutatott ki.

Az avasújfalui rendőrök szintén találkoztak egy nem teljesen józan autóssal, bár az előbbiekhez képest ő alig ivott valamit, mielőtt autóba ült. Viszont a 66 éves C. Vasile esetében más gond is volt. Ugyan leheletéből csak 0,13 mg/literes alkoholkoncentrációt mutatott ki az etiloteszt-berendezés, a férfi nem rendelkezett autóvezetői jogosítvánnyal. Illetve volt neki valamikor: azt 2007-ben függesztették fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: