2015-06-21 17:04:20• hírek • Szatmár.ro

Ittas biciklis, ittas autós és verekedő élettárs

Alkoholfogyasztás miatt sérült meg egy kerékpáros, tört össze egy autó és  ért véget valószínűleg egy kapcsolat.

A vasárnapi rendőrségi jelentés ír egy péntek reggeli balesetről: 8.30-kor a 63 éves S. Vasile a tasnádi Stefan cel Mare utcában közlekedett, amikor részben a kátyús út, részben az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt elvesztette egyensúlyát és elesett. Az esés következtében súlyos sérülést szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök megfúvatták: az általa kilélegzett levegő alkoholkoncentrációja 0,86 mg/liter volt.

Szintén az alkoholfogyasztás vezetett egy újabb balesethez: péntek este 22 órakor Szaniszlón, a Libertatii utcában közlekedett egy Dacia típusú személygépkocsival a 36 éves D. Gheorge helyi lakos. Egy adott pillanatban elvesztette az uralmát a gépjármű felett és az útszéli árokba hajtott. Szerencsére a balesetben csak az autó sérült. Kiderült, amellett, hogy nem rendelkezik autóvezetői jogosítvánnyal, még elég részeg is volt: 0,89 mg/liter volt az alkoholkoncentráció az általa kilélegzett levegőben.

A rendőrségi jelentés nem jegyzi meg, de valószínűleg az alkohol is közrejátszott annál az esetnél, amikor a tasnádi rendőröknek kellett péntek eset közbeavatkozniuk egy családon belüli erőszaknál. Újpírban a 49 éves V. Karolát a mindössze 20 éves élettársa, F. Radu bántalmazta, többször is ütést mérve a sértett fejére. Szerencsére V. Karola édesnyja, a 65 éves B. Carolina értesítette a rendőröket, akik véget vetettek a csetepaténak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: