2016-01-12 12:40:08• hírek • Szatmár.ro

Itt vannak a Magyar Kultúra Hetének jegyárai

Részlet az Új Színház előadásából
Részlet az Új Színház előadásából

Január 22-én kezdődik az Egycsillagú Égbolt - A Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat.

Mint arról beszámoltunk, a rendezvénysorozat első napján 18 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában nyílik meg Kovács Emil Lajos kiállítása, majd 19 órától a Magyar Állami Népi Együttes fog fellépni a Megidézett Kárpátalja című előadással - erre a belépőjegy ára egységesen 30 lej lesz.

Január 23-án 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában fog fellépni a Misztrál együttes. A Tenni az isten felé pár lépést... című előadásra egy belépőjegy 20 lejbe kerül.

Január 24-én az Ács Alajos Játékszínben mutatja be önálló estjét Méhes Kati Roncsderby, vidám geronto-show címmel. Erre egy belépőjegy 15 lejbe kerül. Ugyancsak vasárnap koncertezik a filharmóniában Kovács Nóri és a Motiva zenekar - erre a teljes árú jegy 20 lejbe, a nyugdíjas- és diákbelépő 15 lejbe kerül.

Január 25-én a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban lép fel balladaestjével 17 órától a csíkszeredai Márdirosz Ágnes - erre az előadásra egy jegy ára 15 lej. A Szakszervezetek Művelődési Házában 19 órai kezdettel szintén csíkiak lépnek színpadra a Kakuk Marci című zenés vígjátékkal. Erre egy felnőttjegy 25, egy nyugdíjas-jegy 20, egy diákbelépő pedig 15 lejbe kerül.

Január 26-án Szűcs Nelli előadóestjét láthatjuk a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban. A Budapesti Nemzeti Színház művészének Fedák Sárit megidéző előadására a jegy ára 30 lej.

Január 27-én a filharmóniában Tizenöt zsoltár címmel koncertezik Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos és Sebestyén Márta. A felnőtt belépő 20 lejbe, egy diák- vagy nyugdíjas belépő 15 lejbe kerül.

Január 28-án Tarpai Viktória A sátán fattya című előadására egy teljes árú jegy 20 lejbe, egy kedvezményes jegy 15 lejbe kerül. A helyszín a Szakszervezetek Művelődési házának kisterme lesz.

Január 29-én, pénteken 17 órától mutatják be Rappert-Vencz Stela önálló estjét az Ács Alajos Játékszínben - a belépő 15 lej lesz. 19 órától a budapesti Új Színház mutatja be Az Áldozat (Szent Margit Legendája) című darabot: erre 25 és 20 lejes áron válthatók jegyek.

Az előadásokra az Északi Színház jegyirodájában lehet jegyet vásárolni, illetve közvetlenül az előadást megelőzően a helyszínen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: