2017-04-05 16:41:41• hírek • Szatmár.ro

Itt vannak a 2017-es év legfontosabb dátumai

Furdalja az oldaladat, hogy mikor lesz a városnapok? Vagy a PMN? Nem hagynád ki az Utcazene Fesztivált? Most választ kapsz a kérdéseidre, hogy kiderüljön: mikorra érdemes a szabadnapokat tartogatnod, hogy kipihend a nagy buli fáradalmait!

Szatmárnémeti nagy rendezvényei közül a legközelebbi május 26-28-án lesz – ekkor tartják a városnapokat. A fellépőkkel kapcsolatban a szervezők egyelőre nem hoztak nyilvánosságra információkat, az viszont biztosra vehető, hogy az elmúlt évekhez képest egy másmilyen hangulatú rendezvényre számíthatunk.

Június 2-án tartja a Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ a Jeles Piros Pünkösd Napján nevű, több száz néptáncos fiatalt megmozgató rendezvényt.

A Családi hétvégét a szervezőcsapat június 3-4-ére tervezte be. A két nap alatt lesz vetélkedő, gyermeknapi felvonulás, koncertek és sok-sok meglepetés.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén is megtartja hagyományos, jótékonysági gyalogmaratonját. A dátum: június 10.

A Kölcsey Ferenc Véndiákszövetség júliusban, 14-én és 15-én tartja több ezer személyt megmozgató véndiáktalálkozóját.

Szintén júliusban rendezik az Utcazene Fesztivált: 27. és 30. között töltik meg újra a várost zenével.

A sokak által nagyon várt Partiumi Magyar Napokat a 2017-es évben is Szent István ünnepéhez kötik. A rendezvénysorozat augusztus 20-án indul és 27-én fog zárulni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: