2019-07-03 11:06:39• hírek • Bede Emőke

Itt egy újabb trónkövetelő: 191 km/h-val száguldó autóst kapott lencsevégre a radar

Noha az országos baleset-megelőzési akció véget ért, azonban ez nem azt jelenti, hogy a radarok megpihentek, mi több, a keddi nap során is szép számmal akadtak horogra olyan sofőrök, akik jócskán túllépték a megengedett sebességet.

Július 2-án több mint 120 helyszíni bírságot bírságot szabtak ki a közlekedésrendészeti osztály munkatársai, melyeknek összértéke eléri az 59 600 lejt. 18-an azonban nem úszták meg ilyen "könnyen", ugyanis hosszabb-rövidebb időre vezetői engedélyüknek is búcsút kellett mondaniuk. Közülük 15-en azért váltak ideiglenesen gyalogossá, mert két lábbal taposták a gázpedált: a 18 és 60 év közötti sofőrök 101 és 191 km/h közötti sebességgel hasítottak településen belül vagy kívül. 
 

Mint korábban a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség összesítéséből kiderült, 2018-ban összesen 124 súlyos következményekkel járó autóbaleset történt a megye területén, melyekben 32-en vesztették életüket, a súlyosan sérült személyek száma pedig 113 volt. Természetesen a közreadott adatokból az is kiderül, hogy mi okozta 2018-ban megyénkben a legtöbb közúti balesetet. A rendőrség szerint a tavalyi évben a legtöbb súlyos balesetet a gyorshajtás okozta, de kiemelkedően sok karambol történt az elsőbbségadás elmulasztása miatt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: