2015-06-22 17:33:56• hírek • Szatmár.ro

Itt az utolsó esély, hogy páros utazást nyerj Debrecenbe vagy Budapestre

Itt az utolsó alkalom, hogy nyerj a Szatmár.ro és az Edmeea Trans közös nyereményjátékán.

Háromfordulós nyereményjátékunk az utolsó részéhez érkezett. Most még mindenki próbára teheti szerencséjét, amennyiben egy kétszemélyes oda-vissza utazást szeretne nyerni az Edmeea Transszal Budapestre vagy Debrecenbe.

Az Edmeea a szatmári utazók megbízható partnere, ez már évek óta ismert. Kényelmes buszokkal, tapasztalt sofőrök közreműködésével juttatja el az utasokat Debrecenbe és Budapestre, napi több járattal. Járataik Szatmárnémetiből, a vasúti állomás elől naponta indulnak 8.00. 12.00 és 22.30-kor. A budapesti Népligetből 8.30, 16.00 és 18.45 órakor, Debrecenből a repülőtérről 12.00, a Füredy úti OMV-benzinkúttól 12.15-kor indulnak a buszok.

A Debrecenbe utazókat több célpontig is elviszik: a repülőtérre, a klinikákhoz, az egyetemhez és Hajdúszoboszlóra is, így kijelenthetjük: minden igényt ki tudnak elégíteni a járataikkal.

Kevesen tudják, hogy az Edmeea Trans nem csak fuvarozással, hanem autók bérbe adásával is foglalkozik. Szeretnél elindulni barátaiddal egy nagy, európai körútra? Vagy csak a tengerpartig szeretnél eljutni? Bérelj egy kisbuszt a barátaiddal sofőr nélkül, és élvezzétek együtt az utazást, ami így egy hatalmas buli lesz!

Budapest, Debrecen vagy privát transzfer: keresd az Edmeeát és ők megoldják problémáid. Az Edmeea Transot megtalálod a Horea utca 1. szám alatti székhelyén vagy tárcsázd a 0261-711-005-ös, a 0744-610-682-es, illetve a 0361-805-800-ás telefonszámok egyikét, vagy látogass el a www.edmeeatrans.ro és a www.edmeeatravel.ro honlapokra, ha pedig kérdésed van, írja meg a contact@edmeeatrans.ro e-mailcímre.

A Szatmár.ro és az Edmeea Trans nyereményjátékán most is egy kétszemélyes oda-vissza utazást sorsolunk ki Budapestre vagy Debrecenbe. Válaszolj a kérdésre: Melyek a helyszínek Debrecenben, ahová elvisz az Edmeea? A helyes válaszokat most nem e-mailen várjuk! Keresd meg a Szatmár.ro lájkolós oldalát a Facebookon - ha pedig eddig nem tetted, lájkold oldalunkat - és küldd el ott üzenetben a helyes választ. Üzenetedben add meg telefonszámod is, hogy értesíteni tudjunk az esetleges nyereményről. A sorsolást pénteken, június 26-án délben tartjuk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: