2009-11-11 09:43:57• hírek • (x)

Itt az ideje beszerezni a téli gumikat

Bőséges téligumi választékkal bővült az Anvelopenet.ro autós webáruház kínálata. A kedvező árú autógumiabroncsok mellett egyéb téli kiegészítők most akciós áron is megtalálhatók a rövid idő alatt nagy népszerűségre szert tett áruház termékpalettáján.

A téli évszak beköszöntével kiemelten nagy fontossággal bír az, hogy autónkon a nyári időszakra kialakított gumiabroncsokat a téli útviszonyoknak megfelelő gumikra cseréljük. Ahogy a hőmérséklet 7 celsius fok alá csökken, a nyári gumik sokat vesztenek rugalmasságukból, rideggé, merevvé válnak. Ennek következménye, hogy a gumi sokat veszít a tapadásból, az autó ennél fogva veszít az irányíthatóságából és ami talán még ennél is fontosabb: a féktáv lényegesen megnő. A téli gumik ezzel szemben összetételének köszönhetően - sokkal magasabb szilika-tartalom - lehetővé teszi, hogy a gumi megőrizhesse rugalmasságát, puhaságát alacsony hőmérsékleten is.

Az Anvelopenet.ro webáruház termékkínálatás bőséges téligumi választékkal egészítette ki, náluk akár már 98 lejtől be lehet szerezni a minőségi, 2009-es gyártású téli útviszonyokra kifejlesztett gumiabroncsokat. De nem csak gumikat lehet beszerezni az Anvelpenet.ro-n: már megvásárolhatók a németországi, legmagasabb minősségi kategóriába tartozó Rud hóláncokat is 150 lejtől kezdődően.

A kínálat nem csak kisautókra korlátozódik sem a gumiabroncsok, sem pedig a hóláncok és egyéb kiegészítők esetében: a webáruházban beszerezhetők a kis haszongépjárművekhez, teherautókhoz vagy mezőgazdasági, ipari munkagépekhez szükséges termékek is.

Az autós kiegészítők közül nagy népszerűségnek örvendenek a Sonax téli kiegészítő-termékek, termékcsomagok is. Megnőtt a kereslet a fagyálló ablakmosófolyadékok, páramentesítők, jégleolvasztók és gumifelületek karbantartásához szükséges kenőanyagok, spray-ek iránt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: