2018-11-06 09:32:27• hírek • (x)

Itt az ideje beszerezni a téli autógumikat!

Bár eddig az igazi hidegbe nem kóstoltunk bele, de mégis jobb időben felkészülni a fogvacogtató hőmérsékletre. Ideje elővenni a télikabátot, a kesztyűt és a sálat, autónk számára pedig jó volna beszerezni a téli autógumikat.

Hogy miért is olyan fontos időben megoldani a gumicserét? Azért, mert az, aki nyári gumikkal indul útnak télen, az nem csak a saját és utasai, de a közlekedés többi résztvevőjének életét is kockára teszi. Épp ezért ez egy olyan sarkalatos kérdés, melynél nem érdemes könnyelműen legyinteni mondván, velünk úgy sem történhet meg az, amit máskor csak a hírekben olvasunk.
 

"A nyári abroncs a hidegben megmered, tapadását elveszti, emiatt pedig megnő a féktáv, olyan lesz a helyzet, mintha az autós egy jégpályán közlekedne. A téli gumik mintázata, összetétele viszont hozzájárul ahhoz, hogy a téli időjárási körülmények között is jól tapadjon az úton" - magyarázza az Amaia Speed&Go szerviz menedzsere, Csáki Csongor.
 

Sajnos azonban való igaz, hogy egy új szett téligumi ára igencsak leterhelheti a családi kasszát. Ilyenkor számításba jöhetnek a használt, de biztos forrásból beszerzett, jó minőségű autógumik is, hiszen ezekkel is biztonságosan átvészelhetjük az előttünk álló telet. Hogy hova fordulhatsz, ha szeretnél időben felkészülni az tartósan hideg időszakra? A legjobb döntés kétségtelenül az, ha az Amaia Speed&Go felé veszed az utad, ugyanis használt gumik széles választékával várnak, melyeket ráadásul pénztárcabarát módon, már akár 60 lejes egységáron vásárolhatsz meg. Mi több, még a helyszínen felszerelik, ha úgy szeretnéd. Inkább egy vadonatúj szettbe fektetnéd a pénzed? Nos, Bujorului utca 74. szám alatti telephelyen új gumik között is választhatsz minden típusú személygépkocsira, furgonra vagy kisteherautókra.
 

Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt, ahol igazi szakemberek állnak rendelkezésedre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: