2017-02-06 11:19:49• hírek • (x)

Itt a tökéletes Valentin-napi ajándék!

Az Aquastar kétfős wellness-csomagokkal és éjszakai fürdőzéssel készül a szerelmesek napjára.

Már csak egy hét van a szerelmesek napjáig, te pedig még mindig nem tudod, hogy mivel lepd meg kedvesed? Az Aquastar megint a nagy bajban levő férfiak vagy éppen hölgyek segítségére siet egy olyan ajánlattal, aminek a pár mindkét tagja nagyon örül majd. Lepd meg párodat a kétszemélyes wellness-csomagok egyikével, és biztos lehetsz benne, hogy felejthetetlen élményekben lesz részed.

Szatmár megye és a régió kedvenc gyógy- és wellnessfürdőjének ajánlatában két, szerelmeseknek szóló kétfős csomag szerepel. Az „Együtt" csomagban szerepel egy-egy 30 perces aromaterápiás masszázs és két egész napos belépő az Aquastarba mindössze 95 lejért. Az „Örökké" csomagban a két 60 perces aromaterápiás relaxációs masszázs mellett két egész napos Aquastar-belépő is van, korlátlan szaunahasználattal - ennek ára 140 lej. További információkért és foglalásért hívd a 0361-409-888-as telefonszámot!

A Valentin-napi csomagokat a február 11-12. és a február 25-26. periódusra is megvásárolhatod!

Emellett szintén jó meglepetés lehet az éjszakai fürdőzés a Valentin-nap jegyében. Február 11-én 22 és 2 óra között éjszakai fürdőzést tartanak az Aquastarban, romantikus zenével és mágikus szaunaszeánsszal. Egy belépőjegy ára 25 lej. Éld át kedveseddel az éjszakai fürdőzések fantasztikus hangulatát, és ígérjük: alig várjátok majd a következő éjszakai pancsolást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: