2019-05-19 05:12:49• hírek • Bede Emőke

Itt a teraszszezon: egyre több pincérre van szükség

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Ismét közzétette a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség a megyében betöltésre váró állások listáját. A legutóbbi összesítés szerint 230 betöltendő munkahelyet jegyeznek a megyében.

Az ügynökség által közzétett listában szereplő állások közül mindössze 14 betöltéséhez van szükség felsőfokú végzettségre, 161 helyre a középfokú végzettséggel rendelkezők 161 helyre pályázhatnak,  55 helyre pedig azok is jelentkezhetnek, akik semmilyen képzésben nem vettek korábban részt. A listát böngészve azonban nem csak ez derül ki, hanem az is, hogy jelenleg legnagyobb szükség az inasokra van, számukra 28 helyet jegyeznek a megyében.


Kereskedelmi dolgozói helyből jelenleg 22 szerepel a listában, felszolgálói munkahelyből pedig 15. Keresnek továbbá 10 gumiipari munkást, 9 varrodai alkalmazottat, 7 CNC-gépkezelőt, 6 géplakatost, illetve 4 szállodai recepcióst is. Most csak azokat a munkaterületeket soroltuk fel, ahol a legnagyobb a munkaerőhiány, további részletekért érdemes kapcsolatba lépni munkaerő-foglalkoztatási ügynökséggel, mely a megye több városában is irodával rendelkezik.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: