2013-01-08 15:39:40• hírek • Kocsis Zoltán

Kiskolcsi fiatalember nyerte a főnyereményt

Kedd délben a szatmárnémeti Közigazgatási Palota épületében átvehették nyereményeiket azon szerencsések, akiknek a szilveszteri buli tombolajátékán kedvezett Fortuna istenasszony.

Noha a december utolsó napjaiban megtartott sajtótájékoztatón az illetékesek még arról beszéltek, hogy tíz televíziót nyerhetnek azon szerencsések, akiknek a kódját kihúzzák a városi és a megyei önkormányzat által szervezett szilveszteri bulin. Kedden azonban több elektronikus háztartási berendezés várt a nyertesekre: mikrohullámú sütők, mixerek, szendvicssütők, digitális vérnyomásmérők, kenyérpirítók - és egy televízió, mint fődíj.

A polgármester társaságában a díjakat átadó Adrian Stef megyei tanácselnök azzal indokolta az eltérést, hogy igyekeztek minél sokszínűbb ajándékkal megörvendeztetni a szatmáriakat. A főnyeremény ezzel együtt egy televízió volt, amit a kiskolcsi illetőségű Botos Zsombor nyert meg.

Stef a sajtó képviselőinek kérdéseire válaszolva tagadta azt a hétfő délután felröppent híresztelést, mely szerint Adrian Marc helyét Venemozer Erika, a megyei tanács pénzügyi igazgatója venné át a Szatmár Megyei Kórház menedzseri tisztségében. A megyei elnök csak annyit mondott, hogy jelenleg zajlik a kórház osztályainak vezetői tisztségének betöltéséért folyó versenyvizsgáztatás. Ezek eredménye a hónap végén válnak ismertté.

A kérdésre, hogy lehet-e valamit tudni a terelőút és a Szamos-híd megépítéséről szóló keddi közbeszerzési licitről, az elnök újabb kitérő választ adott, mondván: szerdán Bukarestbe utazik és személyesen érdeklődik majd a dolgok állásáról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: