2011-08-28 09:33:08• hírek • Kocsis Zoltán

Magna Cum Laude – nem csak a Pálinkadal!

A pénteki Sub Bass Monster és Transylmania koncertek után szombaton ismét szép számú tömeg gyűlt össze a Kossuth kertben felállított nagyszínpad előtt, ahol a X. Partiumi Magyar Napok keretein belül ezúttal a Magna Cum Laude zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt. A hip-hop és a folk-rock után egyben egy újabb stílus, a funk-rock „felvonultatásáról" is gondoskodtak a szervezők - meg persze az előadók.

A koncert előtt Orosz György stand up comedy előadása, valamint Polgár Péter, a Class FM sztárjának zenés paródiája szórakoztatta a közönséget, próbára téve a szatmáriak rekeszizmait.

A legnagyobb érdeklődés mégis a koncertet előzte meg és Mező Mihály, Szabó Tibor, Kara Mihály és Kilián Imre, azaz a Magna Cum Laude zenekar nem is okozott csalódást. Amikor az első akkordok felcsendültek, a színpad előtti kis téren egy gombostűt sem lehetett volna elejteni. Meg nem erősített hírek szerint még a sörcsapok előtt korábban felgyülemlett irdatlan hosszúságú sorok is megfogyatkoztak...

Magna cum laude - az énekes tett egy kört a közönség között is

Az 1999-ben Gyula városában alapított együttes az eddigi négy albumuk valamennyi slágerét eljátszotta, így nem maradt ki a Színezd újra!, a Gondatlanságból elkövetett emberölelés, az Átkozott nők vagy a Vidéki sanzon sem.

Bár a közönség szinte állandóan a Pálinkadalt követelte, amely aztán robbanásszerű sikert váltott ki a soraiból,  a Magna Cum Laude bebizonyította, amit sajnos hajlandóak vegyunk elfelejteni: ők bizony nem csak egy „egyslágeres" zenekar!

Mező „Misi" mindemellett remekül kommunikált a közönséggel, akiknek soraiból is elénekelt egy nótát, a nagyérdemű tehát másodszor is remekül szórakozhatott a Magna Cum Laude koncertjén Szatmárnémetiben.

Látogatasd meg és like-old a Szatmár.ro Facebook oldalát!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: