2011-09-08 14:00:51• hírek • Szatmár.ro

Itt a lehetőség! Mondj véleményt a Partiumi Magyar Napokról!

Válaszolj a szervezők kérdéseire, mondj véleményt, hogy a következő PMN még jobb legyen!

Az idei, tizedik alkalommal megszervezett Partiumi Magyar Napok jól sikerültek. Sok jó rendezvényen vehettünk részt, a megszokott PMN-es rendezvények mellett pedig extrémsport-nap tette színesebbé a szatmáriak nagy fesztiválját. Legalábbis szerintünk! Most azonban itt a lehetőség, hogy a résztevők is véleményt mondjanak, nekik mi tetszett, vagy mi nem az idei rendezvényben. A szervezők számára ez most a legfontosabb kérdés: miket kell változtassanak, hogy a 2012-es, XI. PMN még jobb, és még tartalmasabb legyen a szatmáriak számára.

A cél az, hogy a következő PMN még jobb legyen, olyan zenekarok érkezzenek, amelyekre igazán kíváncsiak az emberek és hogy kiküszöböljék azokat a hibákat, amelyek eddig zavaróak voltak, de csak a baráti társaságban beszéltétek meg őket.

A szervezők egy rövid internetes kérdőívet állítottak össze, amelynek kitöltésével még sikeresebbé tehetitek a következő Partiumi Magyar Napokat. Sőt, türelmed egy nyereményjátékkal is jutalmazzák: a kitöltők között 5 db PMN szuvenírpólót sorsolnak ki, és persze, ha kitöltöd, nagy eséllyel a kedvenc zenekarodat láthatod a 2012-es színpadon!

Töltsd ki a kérdőívet, kattints a képre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: