2014-03-19 17:10:16• hírek • Kocsis Zoltán

Itt a légkondik kitisztításának ideje!

Kerülje a kellemetlenségeket, keresse az Eskimo-t ha légkondicionálók karbantartásáról, tisztításáról van szó! Az Eskimo ráadásul nem csak javít, de a világelithez tartozó Daikin egyedüli szatmári forgalmazója.

Itt a tavasz, emelkedik a hőmérő higanyszála! Reményeink szerint nemsokára már a nyári nap sugarait élvezhetjük. Ez viszont magával hozza azt a meleget is, amikor már kénytelenek vagyunk bekapcsolni a légkondicionáló berendezéseket, ha kellemes légkört szeretnénk otthonunkban, irodánkban. Szatmárnémetiben is egyre többen gondolják úgy, hogy légkondicionáló nélkül egyszerűen lehetetlen átvészelni a júliusi-augusztusi napokat, de tavasszal és ősszel is működnek már a klímák.

Az egyre több klíma-tulajdonos mellett azonban meglehetősen alacsony azoknak a száma, akik tudják, hogy a jó működés és a meghibásodások elkerülése érdekében érdemes évente egyszer szakemberrel megnézetni a légkondicionálót. 

Megtörténhet, hogy a hideg időszakban mellőzött klímaberendezés az első bekapcsolást követően kellemetlen szagot áraszt vagy nem hűt kellőképpen. Ez azt jelenti, hogy ősszel nem volt szervizelve. Most, az igazi "szezon" kezdete előtt még nincs késő a szervizelés elvégzésére: a karbantartás során kitisztítják a klímaberendezést, eltávolítják belőle a betegség okozására alkalmas baktériumokat, vagy az allergiás reakciókat kiváltó polleneket.

Amennyiben a fentebb említett jelenségeket érzékelte a légkondicionáló beindításakor, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Fontos elmondani azonban, hogy aki azt fontolgatja, légkondicionáló berendezést szeretne vásárolni, vagy a régit cserélné ki, jobban jár, ha ilyenkor, szezon előtt lép. Amikor még nem indult be a nyári nagyüzem, amikor a szakemberek gyorsabban tudnak reagálni a kérésekre, a forgalmazók a berendezéseket is gyorsabban le tudják rendelni. Ne vaciláljon tehát sokat, hívja vagy keresse az Eskimót! Nem fogja megbánni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: