2012-04-27 11:43:33• hírek • (x)

Itt a jó idő, irány a szabadba!

Kerti bútorok, bográcsok, grillezők, homokozó és játékok az udvarra a gyerekeknek - minden egy helyen.

Az előrejelzések szerint akár harminc fokos hőség is lehet a hétvégén, így itt az ideje, hogy akinek lehetősége van rá, előkészítse a ház udvarát, a teraszt a szabadban töltött hétvégékre. Ilyenkor a teraszt vagy a kertet azért nem árt kicsit felújítani, a sörfesztiválos asztalok és lócák lassan kimennek a divatból, helyüket könnyen mozgatható, de strapabíró székek és asztalok veszik át.

Az új kerti asztalok, lócák és székek mellett nem árt venni egy-két napozó ágyat, majd behúzódhatunk a napernyő alá, amit szintén a Bradutól lehet beszerezni. Valamint különböző méretű, űrtartalmú bográcsok vásárolhatók, de a mobil grillezőt is tőlük érdemes beszerezni. Ugyanakkor itt hűtőládákat, jégakkukat és elektromos hűtőládát is olcsón és gyorsan be lehet szerezni.

A cég újdonságai közé tartoznak a játszó-eszközök. Csúszdák, homokozók - akár kis medencével kombinált homokozók is szerepelnek a termékkínálatban, ugyanúgy, ahogy a vízipisztolyok és strandlabdák, hogy az udvaron eltöltött órák örökre felejthetetlenekké váljanak. A nyár elengedhetetlen kelléke a medence is: felfújható medencék nagy választéka várja azokat, akik áttanulmányozzák a Bradu kínálatát.



Ne feledjük! Még nincs késő a virágok átültetéséhez, a speciális orchideáknak, muskátliknak és más különleges igényű virágoknak szánt földet beszerezni, illetve megvenni a folyékony vagy porállagú, esetleg rúdba öntött növényi tápokat, hogy a virágok a szebbek legyenek még a szomszéd virágainál is! A virágokhoz pedig könnyű és esztétikus cserepeket és szemet gyönyörködtető virágos térelválasztókat is kínál a cég.

A cég honlapjáról vásárlóknak pedig nem kell azon törniük a fejüket, hogy hogyan kapják meg az árucikkeket: az általuk választott termék vagy termékek akkor lesznek lakása ajtajában, amikorra rendelte, ráadásul a házhoz szállítás ingyenes még a legkisebb értékű vásárlások esetében is.

A Bradu kft. székhelye Szatmárnémetiben, a Paltinis utca 12 szám alatt található, ügyfeleiket hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton pedig 9 és 14 óra között várják. Telefonos elérhetőségeik: 0261768371, 0361809809, 0745849985 és
0743171616. E-mail: office@bradu.ro, internetes honlapjuk címe pedig www.bradu.ro.

A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van
A Bradu kft. székhelye a Paltinis utca 12 szám alatt van

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: