2019-02-13 12:45:04• hírek • Szatmár.ro

Itt a farsang, áll a bál: élő zenés, maskarás mulatságot rendeznek Pusztadarócon

A Pusztadaróci Kultúrális Egyesület 2019-ben sem hagyja nyugodni a kedélyeket, télűző farsangi mulatságot szervez március elején.

Nem is kell már olyan sokat aludni, nyakunkon a tavasz. A tél utolsó próbálkozásainak ideje lenne keresztbe tenni egy kiadós mulatsággal, ezért is kerül sor március másodikán, szombaton este az élő zenés bálra. A dínom-dánom terülj-terülj asztalkám nélkül nem lehetne teljes. Evégett lépnek akcióba a helyi gasztro-angyalok, és töltött káposztával, valamint farsangi fánkocskával várják a táncoslábú népséget.

 

A fogadópálinkát követően a gyermekek hagyományörző műsora alapozza meg a hangulatot. A vacsora megtölti a bendőket. Kezdődhet is a tánc. A zenei aláfestésről a Favorit zenekar és DJ István gondoskodnak. A tombola elmaradhatatlan része az estének. Hogy is próbálnának szerencsét, ha nem lenne mit húzni?!

 

Az est 19:30-kor kezdődik. A pusztadaróci Ember Géza Kúria ad otthont az eseménynek. A belépő ára 55 lej fejenként, mely a fogadópálinkát, a töltött káposztát, a farsangi fánkot, valamint az alkoholmentes üdítőt tartalmazza. Szeszes italról mindenki maga gondoskodik.

 

Beöltözni nem kötelező, de érdemes, annál nagyobb a móka, hamarabb eltakarodik a fránya, hideg tél. Kifújná magát a komor, hideg, stresszes évszak után? Jöjjön el és mulasson egy jót!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: