2006-04-25 22:21:08• hírek • Szatmar.ro

Itt a 2. bétaverzió

Letölthető a Microsoft Internet Explorer 7 böngésző 2. bétaverziója

Mától ingyenesen letölthető a Windows XP 2. szervizcsomagjához készült Internet Explorer 7 böngésző 2. bétaverziója.
A Windows XP 2. szervizcsomagjához készült Internet Explorer 7 böngésző 2. bétaverziója ingyenesen letölthető a http://www.microsoft.com/ie webhelyről. A termék 1. bétaverziója óta a rendszeres buildekben megjelent fejlesztések révén a 2. bétaverzió még stabilabb, megbízhatóbb, és a végleges szoftver összes funkcióját tartalmazza.

A Windows XP 2. szervizcsomagjához készült Internet Explorer 7 böngésző 2. bétaverziója továbbfejlesztett platformot nyújt a web- és alkalmazásfejlesztők részére. Az Internet Explorer 7 jelenlegi változatára optimalizáló fejlesztők már most teljes mértékben felkészíthetik webhelyeiket a böngésző végleges verziójának támogatására.

A Windows XP operációs rendszerhez készült Internet Explorer 7 böngésző 2. bétaverziója angol nyelven érhető el, és a Microsoft Windows XP 64-bit Edition, az 1. szervizcsomaggal frissített Microsoft Windows Server 2003, valamint a 2. szervizcsomaggal frissített Microsoft Windows XP rendszeren is használható. A Windows XP 2. szervizcsomagjához készült Internet Explorer 7 böngésző végleges verziójának megjelenése 2006 második felében várható.

prim.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: