2014-03-27 12:05:56• hírek • (x)

Itt a Mark tavaszi cipőkollekciója

Látogass el a Mark Closca sugárúton található bemutató-üzletébe és ismerkedj meg az új modellekkel.

Megérkeztek az új, tavaszi cipők a Mark Manufaktur bemutatóüzletébe! A kínálat széles, az új modellek pedig szokás szerint követik az európai divatirányzatokat: továbbra is divat a színes cipő, virágos vagy törökmintás díszítéssel. Az új kollekcióban természetesen nem csak a laza sportos lábbelik, hanem a szolid, elegáns fekete cipők is megtalálhatók. Egy azonban minden Mark cipőre jellemző: akár üzleti megbeszélésre, akár egy sétára a parkba indulunk bennük, könnyűek és kényelmesek.

A tavaszi kollekcióban női, férfi és gyerekcipők is megtalálhatók. A tavaszi trendi viseletek palettáján most nem csak a Mark által készített lábbeliket találhatod meg a bemutatóüzletben, hanem egy bukaresti gyártó elegáns, nők számára tervezett darabjait is.

A Markhoz azoknak is érdemes betérniük, akik "problémás" lábbal rendelkeznek: a puha bőrből, kézzel varrott cipők nekik is elhozzák a divatot és a kényelmet.

A bemutatóüzletbe betérve sokan érdeklődnek a nyári kollekció megjelenéséről is. Megtudtuk: ezek gyártása folyamatban van, húsvét után pedig a bolt polcaira is kikerülnek ezek. A nyári divat is színes lesz, a papucsok és szandálok között is a merész színűek lesznek a népszerűek, de a Mark kínálatában szerepelni fognak természetesebb, visszafogottabb, szolidabb lábbelik is.

Ismerkedj meg a tavaszi kollekció darabjaival a Mark Facebook oldalán, vagy ide kattintva!

Divatos tavaszi Mark cipők

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: