2017-05-30 18:06:54• hírek • Kocsis Zoltán

Iszonyatosan magas alkoholszinttel okozott balesetet a szatmári férfi

fotó: portalsm.ro
fotó: portalsm.ro

Iszonyatosan magas volt az alkoholszintje annak a férfinak, aki hétfő délelőtt okozott közlekedési balesetet Szatmárnémetiben, a Batizi úton. Nagykárolyban szerencsés kimenetele volt egy nem átlagos ütközésnek.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint 1,29 (!) mg/l alkoholszintet mértek annak a férfinak a leheletében, aki hétfő délelőtt okozott közlekedési balesetet a Batizi úton. Mindezt ráadásul délelőtt 09.15-kor!

A 63 éves szatmárnémeti férfi egy ház udvaráról akart ráfordulni a Batizi útra, de nem adott elsőbbséget egy másik gépkocsinak, amelyet egy 37 éves szatmárnémeti férfi vezetett. Mivel a balesetben mindketten kisebb sérüléseket szenvedtek, a balesetet okozó férfi ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt is vádat emelnek az ittas vezetés mellett.

Szintén hétfőn Nagykárolyban történt egy nem mindennapos közlekedési baleset: egy 18 éves gencsi fiatalember gördeszkájával haladt az úttesten a forgalommal szemben és nekiütközött egy személygépkocsinak. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: