2014-02-26 00:23:57• hírek • Blikk.hu

Istenítik Kállay-Saunderst a németek

Úgy tűnik, nem csak ByeAlexet szereti a német közönség! Legalábbis ez derül ki az Eurovíziós Dalfesztivál német honlapjára feltett írásból, amelynek már a címe is hízelgő: Magyar minőség.

- Az egzotikus nyelvet beszélő kis európai ország legutóbb ByeAlex jó szerepésével igazolta, készül ott olyan zene, amely a nemzetközi színtéren is megállja helyét - olvasható a bevezetőben, amelyet A Dal című tévéműsor hosszú méltatása követ.

- Régen volt zeneileg ilyen magas színvonalú egy selejtező - vázolta a szerző dr. Irving Wolther, aki nagy szavakat használt a győztes Kállay-Saunders András produkciójának ismertetésénél.

- A Running annyira fülbemászó, és olyan nagyszerűen lett elénekelve, a szövege pedig olyan jól érvényesül - gyermekmegrontásról szól -, hogy úgy tűnik, egy toplistás siker már biztosan felhangzik a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon - fogalmaz Wolther.

A European Song Contest hivatalos német honlapjának fórumán azonnal megindult a kommentelés, és ez még nagyobb meglepetéssel szolgált.

- Eddig ez a legjobb dal - vélte osg93. - Szerintem is sláger - írta Pierre, aki a Running hangszerelését is dicsérte. - Megvan az ESC idei győztese! - jelentette ki latinoLB.

- Ebben a dalban tényleg ott van a győzelmi esély. Magyarország megint benne lehet az első tízben - reagált a Porsteinn néven kommentelő, de a cikk és a megjegyzések alapján Kállay-Saunders már most ott van a május 10-i döntőben.

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: