2014-08-07 09:15:03• hírek • Blikk.hu

Istenes Bencével kavar Tóth Gabi

Tóth Gabi és Istenes Bence összemelegedett! Az énekesnőn és a műsorvezetőn már több héttel ezelőtt - az X-Faktor felvételén - is jól látszott, hogy nagyon egymásra hangolódtak, izzott körülöttük a levegő, azonban újabban már nem is titkolják egymáshoz fűződő vonzalmukat.


Gabi és Bence egyre többször fordul meg együtt a budapesti éjszakában, ahol önfeledten szórakoznak, és egyfolytában enyelegnek. Szombat hajnalban például az Alterego klubban tűntek fel együtt. Aki látta őket, abban nem maradt kétség afelől, hogy egy párt alkotnak.

- Többeknek is szemet szúrt, ahogyan Gabi és Bence teljesen egymásba gabalyodott. Gabi folyamatosan Bence nyakában lógott, akin szintén látszott, hogy élvezi az énekesnő társaságát. Körülbelül hajnali kettő körül értek le a klubba, és két órát töltöttek ott. Mindvégig sugdolóztak, évődtek, enyelegtek, csókolóztak, ahogyan ez friss pároknál természetes. Egyértelmű volt teljesen be vannak zsongva a másikra - mondta egy ott bulizó, akinek szavait többen is megerősítették, ugyanis a párost hétfő este egy másik felkapott budapesti szórakozóhelyen látták újra. Akkor is egymáson csüngtek, ölelgették és puszilgatták egymást, úgy tűnt, nem zavarja őket, hogy bárki megláthatja árulkodó viselkedésüket.

A románc körülbelül öt hete kezdődhetett, az X-Faktor első felvételein, hiszen már akkor sem tudták leplezni, hogy nem közömbösek egymás iránt.

A hírt tovább olvashatja a Blikk.hu-n, ha ide kattint!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: