2018-05-29 05:54:56• hírek • Blikk.hu

Istenes Bencét borzalmas honvágy gyötri

Ha akarná, sem tudná letagadni Istenes Bence, hogy mennyire vágyik haza a családjához.

Istenes Bence az Instagramon beszélt arról, milyen honvágya van, elvégre már 37 napja forgatják a Survivor legújabb évadát, ami megterhelő a műsorvezető számára is.
 

„Azt hiszem, minden az arcomra van írva… hogy mennyire leírhatatlanul hiányzik a családom, és hogy 37 napja folyamatosan forgatunk… viszont pontosan 1 hét múlva ilyenkor indulok haza!!!” – írta Bence a fotóhoz.


A Survivor műsorvezetője, Istenes Bence sokkal tapasztaltabban ment vissza a Fülöp-szigetekre leforgatni a műsor következő évadát, hiszen tavaly a kötelező oltásaival foglalkozott, idén már csak a purhab foglalkoztatja.
 

Mint mondta, tavaly nagyon megkeserítették az életét a kis repedésekben ki-be közlekedő bogarak, így most rögtön az első nap eltüntetett minden rést a szálláson. Azonban nem csak a bogarak okoznak kellemetlenséget neki, mert a hatalmas páratartalom miatt amikor kilép a bungallóból, olyan, mintha egy szaunában ülne, ömlik róla a víz.
 

Bencének persze, nagyon hiányzik Adél, aki második gyermekükkel várandós, és otthon vigyáz fiukra, Natánra. Naponta videótelefonoznak, de nehéz a hatórás időeltolódás miatt összeegyeztetni, mivel valamelyikük épp aludna már, amikor tudnának beszélni. Adél elmondta, ilyenkor Natán is integet, beszélget az apjával – írja a Best.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: