2020-03-22 08:12:49• hírek • Blikk.hu

Istenes Bencén is elvégezték a koronavírus-tesztet – Elmesélte, mi történt

Istenes Bencéék jól vannak, bár volt aggodalomra okuk: Bence két hétig tüdőgyulladással feküdt otthon, minden koronavírusos tünetet produkált, de szerencsére negatív lett az elvégzett teszt.

Bence Instagram-posztjában mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjaik ezekben a nehéz időkben.

A család Bajorországban él, ahol kijárási korlátozásokat vezettek be. Az éttermeket, szalonokat bezárták, a kórházakba látogatási tilalmat vezettek be. Utcára csak indokolt esetben lehet kilépni: vásárolni, dolgozni (ha otthonról nincs lehetőség) és halaszthatatlan ügyeket intézni.
 


Kitért arra is, hogy 14 napja vannak otthon karanténban, ami az Adéllal való kapcsolatára is hatással van: nincs idejük egymásra, a gyerekek minden energiájukat felemésztik most.

A műsorvezető egy barátját, Timit hívta fel videóchaten, aki Spanyolországban él. Timi egy pékségben dolgozik, az ő munkahelye még nyitva lehet. Ezen kívül csak a kisboltoknak és gyógyszertáraknak nem kell bezárniuk. Spanyolországban napokon belül a tömegközlekedést is leállíthatják, az emberek otthonról dolgoznak, már ha tudnak. Kijárási tilalom van: az utcára külön kérvénnyel, csakis egyedül lehet menni, sőt még az autókban sem utazhat több utas egyszerre. Aki megszegi a járványügyi intézkedések valamelyikét, több ezer eurós büntetésre is számíthat.

Spanyolországban egyre súlyosabb a helyzet: közel 22 ezer fertőzöttet regisztráltak, és több, mint ezren haltak meg. Ezzel Olaszország után a második legtöbb áldozatát követelte a járvány Európában.



További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: