2015-08-17 09:41:56• hírek • Blikk.hu

Istenes Bence: Ha elszálltam, visszahúztak a földre

Még nincs harmincéves, de már igen szép karriert tudhat maga mögött Istenes Bence. Tavaly már teljesen egyedül vezette az X-Faktort, hamarosan pedig egy új szuperprodukció házigazdájaként láthatjuk. Bár végigforgatta a nyarat, és ha a barátai­val nem is tud menni vakációzni, a szerelmét, Csobot Adélt azért elviszi valahová egy kicsit romantikázni.

- Ne bízza el magát, de azért keveseknek sikerül ennyire fiatalon ilyen szép karriert befutnia. Ugye nem szállt el?

- Istenes Bence: Ez mindenkiben benne van. Amikor valaki elér egy olyan célt, amire nagyon vágyott, egy kicsit „elereszti" magát. Természetesen velem is megtörténik, de szerencsére olyankor egy láthatatlan kéz mindig visszahúz a talajra. Hiszek a jelekben, és minden egyes alkalommal, amikor egy „elszállásra" sor kerülhetett volna, illetve én inkább úgy fogalmaznék, hogy amikor már kicsit biztonságban éreztem magam, például pont az X-Faktor után, akkor szerencsére jött ez a kéz...

- Mire gondol pontosan?

- Ilyen esetekben rádöbbenek, hogy megállj csak, innentől azért ez nem tart örökké, nincs arról szó, hogy a jövőben már enyém a világ.

- Sokat küzd azért, hogy jó legyen abban, amit éppen csinál?

- Igen. Talán sokan nem gondolják rólam, de abszolút céltudatos és maximalista ember vagyok. Ha valami egy kicsit nem úgy működik, ahogy szeretném, akkor azon megpróbálok alakítani. Fontos számomra az is, hogy folyamatosan tanuljak, szívjam magamba az újdonságokat. Gyerekkorom óta ilyen vagyok, másoknak sokszor ez a korral jön, de én mindig is odafigyeltem ezekre. Pél­dául soha nem szórtam a pénzt, és most sem teszem ezt.

Az interjú folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: