2019-02-13 12:53:54• hírek • Közlemény

Isten igazságára törekedtek Sárközújlak imahetén

Február 3-10. között imahetet tartottak a Sárközújlaki Református Egyházközségben. Együtt az Indonéziában élő keresztyénekkel tanulhatták, hogyan kell az Isten igazságára törekedni – tudtuk meg Nagy Erika lelkipásztortól.

Az istentiszteleteken a nőszövetség és vallásórás gyermekek is szolgáltak. Minden nap elénekelték a Magyar Református Énekeskönyv 362. és a 488. énekét. Hiszik, hogy imádságaik meghallgatásra találnak!

 

A kezdő vasárnapon délelőtt 11 órától Nagy Erika, helybeli lelkipásztor nyitotta meg az imanyolcadot Ámos próféta könyve 5. részének 22-től 25-ig terjedő versei alapján: „Még ha égőáldozatokkal áldoztok is nekem, sőt ételáldozataitokkal, nem kedvelem őket; rá sem tekintek a kövérjéből való békeáldozataitokra. Távoztasd el tőlem énekeid zaját, nem akarom hallani hárfáid pengését. Hanem áradjon a törvény, mint a víz, és az igazság, mint a bővizű patak! Vajon járultatok-e hozzám véresáldozatokkal és ételáldozatokkal a pusztában negyven éven át, ó, Izráel háza?”

 

Azt követően hétfőtől vasárnapig 18 órától a következő lelkipásztorok hirdettek Igét: hétfőn Apjok Artur Nagykolcsról, kedden Balázs Ferenc Somlyóújlakról, szerdán Bak Lászlóné Major Enikő Nagybánya-Óvárosból, csütörtökön Genda Szabolcs Pettyénből, pénteken Pakulár Istvánné Bú Julianna Tasnádról,  szombaton Balázsné Kiss Csilla Érmihályfalváról érkezett. Vasárnap délután Képiró Gyula lázári lelkipásztor tartotta a záróistentiszteletet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: