2009-05-28 12:30:05• hírek • Gozner Gertrud

Isten hozta Bergengóciában!

Alig hatvan kilométerre a román-magyar határtól fekszik a festői alföldi falucska Beregdaróc. Itt található a hangulatos, mesébe illő Hét Csillag Üdülő- és Konferencia Központ.

A központ legfőbb célja, hogy egy európai színvonalú szálláshelyet hozzanak létre a vidéken, ahonnan a kedves vendégek könnyen bebarangolhatják Bereg-Szatmár csodás kincseit. Kalandos, látnivalókban bővelkedő túráikról visszatérve a turisták számára igazi megnyugvást és pihenést nyújt a Hét Csillag.

A 35 főt befogadó szálláshely mellett hatalmas park, fedett uszoda, pezsgőfürdő, sportpályák, konferencia és moziterem áll a vendégek rendelkezésére. Ezen kívül templomtúrára, erdő- és ártéri túrákra, valamint történelmi gyalogtúrákra is van lehetőség a környéken.

A Hét Csillag nyújtja a vendégeknek a legnagyszerűbb szolgáltatásokat. A kiválasztott lakosztályt vagy galériás szobát nemzetközileg is elismert iparművészek rendezték be. Szabadtéri játszótér, a Tündérkert várja a gyermekeket, ahol minden kicsi talál magának elfoglaltságot.

Igény szerint programokat szerveznek kis vendégeiknek: gyöngyfűzés, festés, rajzolás, csuhéfonás, tojásfestés, bergengóciai mesedélután, táncház és még sok minden más foglalja le őket, miközben a szülő is nyugodtan kikapcsolódhat.

A személyzet kívánság szerint szolgálja fel a helyben készített, finomabbnál finomabb lávakövön sült fehér húsú halakat, a fűszeres sülteket, grillezett zöldségeket. Étkezés előtt pedig kihagyhatatlan az étvágyfokozó, gyümölcsös zamatú szatmári szilvapálinka.

Télen-nyáron használható 22 méter hosszú medence és a hozzá kapcsolódó fürdőház szaunája és pezsgőfürdője egész évben biztosítják a felfrissülés lehetőségét, a gyermekeknek kismedencés pancsoló áll a rendelkezésére.

A kistoronyban található a konferenciaterem, az az 50 főt befogadó exkluzív helyiség, amely ideális szakmai tanfolyamok, tréningek, szemináriumok, konferenciák, fogadások, illetve családi ünnepségek megrendezésére.

A Hét Csillag ugyanakkor kiváló helyszín jelent szabadtéri esküvők rendezésére. A személyzet mindenre kiterjedő odafigyeléssel segít megszervezni és lebonyolítani eme fontos családi eseményt. Gondoskodnak róla, hogy minden tökéletesre sikerüljön ezen a csodálatos napon.

A változatos táj meghitt szépsége életre szóló élménnyel ajándékozza meg az idelátogató vendégeket. Keljünk hát útra a bergengóciai csodavilágba!



Igazi családi pihenést és kikapcsolódást nyújt a Hét Csillag.



A Hét Csillag ideális helyszín szabadtéri esküvők szervezésére.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: