2014-06-13 14:10:38• hírek • Szatmár.ro

Isten az üzletben?

Lepedus István szervező
Lepedus István szervező

Vállalkozókat hívnak beszélgetni a pénzvilági etika és a hit üzleti életben való megnyilvánulási lehetőségeiről, a keresztény kitartásról.

A vállalkozói tevékenységnek sokrétű gazdasági és etikai követelményeknek kell megfelelnie - áll a megállapítás a Világiak Irodája július 5-i találkozójára való felhívásban. De milyen etika, erkölcs- és elvrendszer érvényesül napjaink pénzvilágában? Jelen van-e Isten az adásban-vételben, az alkuk megkötésében, az üzlettársakhoz-, alkalmazottakhoz való viszonyulásban?

Többek között erről beszélgetnek majd a vállalkozók számára megrendezésre kerülő, keresztény szellemű találkozón, melyet a Scheffler János Lelkipásztori Központ udvaráról nyíló Szent István teremben tartanak.

A program célja annak megvitatása is, ki, hogyan birkózik meg a rá nehezedő nyomással, feszültséggel, elvárásokkal, lelkileg hogyan viseli meg mindez, és hogyan sikerül táplálkoznia hitéből, istenkapcsolatából az üzleti életben való megmaradáshoz?

A fórumbeszélgetés meghívott moderátora Miklós Klaudiu SJ, a jelentkezéseket várják a szervező Világiak Irodája 0261-715011-es telefonszámán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: