2020-07-03 14:28:17• hírek • Bede Emőke

Ismétlés a tudás atyja – vagy mégsem?

Csütörtökön a szamosborhídi rendőrök épp Amac területén ellenőrizték a forgalom résztvevőit, amikor egy olyan sofőr akadt horogra, akinek nem először gyűlik meg mostanában a baja a hatósággal.

A 29 éves, amaci férfit ugyanis hiába kérték a rendőrök, hogy mutassa fel az autóvezetői engedélyét, mint kiderül, egy korábbi botlás miatt a jogosítványt a kollégák már felfüggesztették. Mi több, az alkoholszondás vizsgálat eredménye is pozitív lett: az illető leheletében nem kevesebb mint 1,05 mg/l értéket mutatott ki a készülék, mely az emberek java részénél már egy közepes fokú ittasságot feltételez. Nem csoda hát, hogy a férfi ellen kérdés nélkül büntetőjogi eljárást kezdeményeztek a hatóságok.


A csütörtöki ellenőrzések során egyébként közel 41 ezer lej értékben több mint 160 helyszíni bírságot szabtak ki a közlekedési rendőrök, kiegészítő intézkedésként pedig 16 autóvezetői engedélyt függesztettek fel. Hét sofőr a megengedettnél legalább 50 km/h-val gyorsabban hajtott, négyen szabálytalanul előztek, ketten ittasan autóztak, és úgyszintén ketten – egyéb kihágások mellett – telefonoztak is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: