2014-07-22 11:21:58• hírek • Kocsis Zoltán

Ismét villámcsapás okozott tüzet Szatmárnémetiben - FRISSÍTVE!

Ismét villámcsapás okozott tüzet kedd hajnalban, percekkel éjfél után Szatmárnémetiben. Az elmúlt hetekben ez már a sokadik eset, amikor villámcsapás okoz komolyabb anyagi kárt a megyében.

A tűzoltóságot másfél órával éjfél után értesítették, hogy tűz ütött ki a Szőke Mocsár (Balta Blonda) utca egyik ingatlanjában. A rendőrség és a tűzoltóság szakemberei a helyszínre kiérkezve megállapították, hogy a ház tetőszerkezete kapott lángra.

Az oltást követően a szakemberek megállapították, hogy a tűz okozója minden kétséget kizáróan villámcsapás volt. A gyors és hatékony beavatkozás ellenére a tetőszerkezet 80%-a a lángok martalékává vált. Személyi sérülés azonban szerencsére nem történt.

Az utóbbi hetekben sokadjára okoz komoly károkat villámcsapás Szatmár megyében: emlékezhetünk rá, június 30-án egy éjszaka egyetlen órája alatt három épületebe csapott bele a villám három különböző településen.


Frissítve: A tűzoltóság tájékoztatása szerint a tűzvészt két órányi megfeszített munka után tudták megfékezni. Leégett 320 négyzetméter a tetőszerkezetből, valamint ruhák, szekrények és öt darab faajtó semmisült meg. Tönkrement továbbá mintegy négyezer darab tégla, hat hőszigetelt ablak és egy ajtó.

A szakemberek felmérése szerint a tűz mintegy 45.000 lejnyi kárt okozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: