2007-05-15 02:21:55• hírek • Szatmár.ro

Sztárok a természetes szépség mellett

ncox11Néhány hollywoodi sztár elárulta titkát, a csodaszereken kívül van más megoldás is.

A sztárok a legkülönbözőbb módokkal tartják karban szépségüket. Sokan kés alá fekszenek, személyi edzőt fogadnak, egyesek pedig milliókat költenek szuperkozmetikumokra. Azért nem mindenkinek van erre szüksége, Hollywoodban is vannak még olyanok, akik a természetes dolgokra esküsznek.

Courtney Cox például teljesen meg van elégedve külsejével - írja a FemaleFirst. A Jóbarátok sztárja külön kihangsúlyozza, hogy neki nem kell órákat töltenie a tükör előtt, mert őt a természetesség öltözteti. "Csak kispirálozom a szempillámat, megigazítom a szemöldökömet és egy kicsit kirúzsozom magam." - Mesélte a színésznő. Az egyik "született feleség", Teri Hatcher sem bonyolítja túl a szépségápolást, borból készült bőrápolási kellékekre esküszik. Furán hangzik, pedig rendkívül egyszerű. Egy pohárkával beleönt a fürdővizébe és fél órát ül benne.
Végül egy példa a férfiaknak is. Bruce Willis nem rég bevallotta, hogy minden nap belemártja a fejét egy vödör jéghideg vízbe, ezzel őrzi fiatalságát. Állítja, hogy ez jobb, mint az arcfelvarrás.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: