2011-04-03 10:12:26• hírek • Szatmár.ro

Ismét ünnepelt a Loga Dance

A Loga Dance tánciskola két éve iktatta be tánctípusainak oktatása közé a Salsát. Ennek apropóján április másodikán 21 órától, fergeteges Show Dance-, és Salsa Partyn vehettek részt a tánciskola tagjai, az érdeklődők és a helyi média képviselői.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a Loga Dance School közössége ezúttal is kitett magáért. Működésük óta azon fáradoznak, hogy a tánc művészetét és életérzését térségünkben is egyre népszerűbbé tegyék. A tánciskola eddigi tevékenységének sikerei azt igazolják, hogy térségünkben is egyre nagyobb igény van a minőségi táncoktatásra.

A tánc szerelmeseinek szombat este különleges élményben lehetett részük. A táncstílusok világában nagy népszerűségnek örvend a Salsa, nem véletlen, hogy a Loga Dance School arra törekedett, hogy ennek oktatására külön lehetőséget biztosítson azoknak, akik jobban el akarják sajátítani ennek legapróbb technikáját is. Az est folyamán a több mint 100 érdeklődő megtapasztalhatta, milyen is az igazi Salsa életérzés. A résztvevőket a tánciskola alapítója és vezetője Loga Lóránt köszöntötte, aki egyben bemutatta a meghívott táncosokat és ismertette a bemutatásra kerülő produkciókat is.

Színvonalas táncbemutatót láthattunk a nyíregyházi a 2 Step Hip Hop és a Fanat-X-, valamint a kolozsvári Bailarte Dance School táncosaitól. A tánchoz nélkülözhetetlen hangultatteremtő zenét pedig Dj. Cotiso biztosította. A remekre sikeredett bemutatót követően pedig a táncosok és a meghívottak átadták magukat a hajnalig tartó táncos élvezeteknek.

Úgy tartják, hogy a tánc, híd a test és a lélek között, ha te is szeretnéd megtapasztalni milyen varázsa van a Salsának, iratkozz be a Loga Dance School soron következő tanfolyamára. Bővebb információért kattints a www.logadance.ro honlapra.



Vérpezsdítő Salsa születésnapi party és Show Dance a Loga Dance tánciskolában

Vérpezsdítő Salsa születésnapi party és Show Dance a Loga Dance tánciskolában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: