2018-02-21 14:21:51• hírek • (x)

Ismét tájékoztató nappal készül a Polipol Szatmárnémetiben

A szatmárnémeti Auchanban február 24-én, szombaton 10:00 és 16:00 óra között nyílt információs napra várja az érdeklődőket a német gyökerekkel rendelkező Polipol vállalat.

Ha Te is szívesen kérdeznél, ha munkahelyet váltanál, ha csak szeretnél tisztában lenni a munkalehetőségekkel, akkor ne habozz, keresd fel a Polipol standját!


Jelenleg is folyamatos a munkafelvétel, főleg kárpitosokat és varrónőket keresnek, de akkor se maradj otthon, ha más részlegen képzelnéd el magad. A szakmai tapasztalat ugyan előny, de nem feltétel. Ha szükséges, a cég gondoskodik arról, hogy képzett szakemberek tanítsanak be az általad választott pozícióra.


Mindenképp jól jársz, hiszen amellett, hogy elsajátítasz egy szakmát, még szakképesítési okleveleti is szerzel mellé. A Polipolról tudni érdemes, hogy egy német tulajdonban lévő vállalat: a munkakörülmények nyugati színvonalon vannak biztosítva.  


A cég ingyenes bejárást biztosít a távolabbi városokból érkező dolgozóknak is, így akkor se hezitálj, ha esetleg Szatmárnémetiből járnál be. Az információs napon a tájékoztató standnál örömmel válaszolnak a kihelyezett illetékesek a munkakörülményekkel kapcsolatos valamennyi kérdésedre, szóval Te se maradj otthon!


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: