2010-06-02 18:50:23• hírek • Póti Orsolya

Ismét színpadon a Művészeti Iskolások

A Művészeti Iskolás diákok hétvégére teljes programmal készülnek. Egyes csoportok az Északi Színházba adják elő produkcióikat, míg mások előadása a Szatmárnémeti "Dinu Lipatti" Filharmónia termében lesz látható.

Az utóbbi időben egyre több zenés műsort, illetve színdarabot láthatunk a Szatmárnémeti Művészeti Iskolába tanuló diákok előadásában. Úgy kicsik, mint nagyok előadására is sor került az elmúlt hónapokban, és a városnapi kulturális rendezvény keretein belül is több helyen felléptek.

A zene szerelmeseit ezen a hétvégén is meglepik a diákok: május 4. és 6. között "Harmónia a művészet színeiben" címmel rendeznek zenés előadásokat. Május 4-én, péntek délután 17 órától az Északi Színház előadótermében román népzenei előadásra kerül sor. A rendezvény meghívottja Petre Muresan. Szombaton 12 órától, szintén az Északi Színház előadótermében balett, művészi torna és táncelőadásra kerül sor, valamint vasárnap este 17 órától zeneszakos diákok várják érdekes műsorral az érdeklődőket a Szatmárnémeti "Dinu Lipatti" Filharmóniában. A vasárnapi előadás meghívottjai a Téglás-i II. Rákóczi Ferenc Iskola zeneszakos diákjai.

A rendezvényt a Szatmárnémeti Művészeti Iskola szervezi a Szatmár Megyei Tanács közreműködésével.


Szombaton balett előadásra kerül sor
Szombaton balett előadásra kerül sor



Művészi torna


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: