2018-02-19 12:42:33• hírek • Bede Emőke

Ismét szabad a szatmári magamutogató

A szatmári férfi előszeretettel mutogatta „bájait” kisgyermekes édesanyáknak, ám egy anyuka a tettek mezejére lépett, bejelentést tett H. Ferenc ellen. Bár a rendőrök 24 órás őrizetbe vették, most újra szabadlábon van.

A 46 éves férfi legutóbb február 15-én tette közszemlére nemi szervét, ám az eset szemtanúja, egy kislányát óvodába kísérő anya bejelentést tett a rendőrségen. Megadta a magamutogató pontos leírását, így az egyenruhások hamarosan elő is állították a férfit. H. Ferenc először tagadta az ellene felhozott vádakat, viszont miután szembesítették őt a szemtanúkkal, beismerő vallomást tett. Ezt követően a rendőrök 24 órára rács mögé zárták, majd az ügyész úgy döntött, hatósági felügyelet alá helyezteti a férfit, mely voltaképp azt jelenti, újra szabadlábon van. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy az ellene folyó eljárást is beszüntették volna.
 

H. Ferencnek nem ez volt az első találkozása a rend embereivel, ugyanis a közelmúltban egy templomban is elkapták, amint épp önkielégítést végzett. Egyelőre úgy tűnik, akkor nem sikerült szárnyát szegni a magamutogatónak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: