2009-03-07 10:50:59• hírek • Szatmár.ro

Ismét néptáncoktatás a MADISZ-nál

Március 9-én ismét néptáncoktatás lesz a MADISZ pinceklubban. A tanulni vágyókat ismét Gucsa Sándor, nyíregyházai néptáncoktató kalauzolja el a néptánc rejtelmeibe.

Intenzív néptáncoktatás lesz március 9-én hétfőn este 19 órától a Mihai Viteazul utca 10 szám alatti MADISZ pinceklubban. Az oktató Gucsa Sándor Nyíregyházáról, a Szabolcs néptáncegyüttes volt táncosa, akit már jól ismerhetnek a néptánc szerelmesei, ugyanis a Szatmárnémeti MADISZ jóvoltából már sokadszor láthatjuk vendégül városunkban. Jelenleg gyimesi és kalotaszegi táncokat oktat.

Az oktatásra minden második héten kerül sor, és minden érdeklődő számára igyenes. A táncoktatást a budapesti Oktatási és Kultúrális minisztérium támogatja.

"Nagy népszerűségnek örvend a MADISZ által két hetente megrendezésre kerülő néptáncoktatás. Ezek a találkozók nem csak a tánclépések elsajátítására alkalmasak, hiszen rendkívül jó hangulat szokott lenni, ezért kellemes időtöltés a fiatalok számára. A most hétfői alkalomra is, kortól függetlenül mindenkit szeretettel várunk"- magyarázta Kánya László, MADISZ-elnök.

Néptánc oktatás

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: