2019-05-25 08:59:25• hírek • Bede Emőke

Ismét nagyot alkotott egy romániai sofőr – Videó

Azt már nem egyszer bebizonyították a romániai sofőrök, hogy ha kell, könnyen feltalálják magukat, s attól sem riadnak vissza, hogy életveszélyes járműszerelvényekkel keljenek át a fél kontinensen. Ám olyat, amelyről a magyarországi rendőrség számolt be pénteken, még biztosan nem láttunk.

„A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2019. május 23-án 17 óra körül a 42-es számú főúton, amikor észlelték, hogy egy gépkocsi szabálytalanul vontat egy másik járművet – tájékoztatott honlapján a magyarországi rendőrség. De hogy mi is volt a szabálytalanság? Tessék figyelni, bonyolult! Egy tréleres kisteherautó platóján egy személyautót szállított, a hozzákapcsolt utánfutón pedig egy furgont. Ehhez vontatókötéllel egy újabb kisteherautó volt kapcsolva, aminek platóján egy újabb személyautó utazott, s a sort egy másik, terepjárót szállító utánfutó zárta. Ha nem készült volna a helyszínen videó, talán mi magunk sem hittük volna el, hogy ilyen lehetséges. A felvételt látva senki sem csodálkozik azon, hogy a román sofőr ellen szabálysértési eljárást indított a szomszédos ország rendőrsége. 



Mint arról korábban beszámoltunk, május harmadikán egy hasonló eset történt, ugyancsak Magyarország területén. Az akkor megállított román rendszámú gépjármű egy utánfutót vontatott, amelyen egy kisteherautó volt. Ennek a vonóhorogjára szabálytalanul egy másik kistehergépjárművet kapcsoltak - számol be a nem mindennapi eseményről a magyar rendőrség. A járműszerelvényt az egyenruhások levezették a sztrádáról, még mielőtt balesetet okozott volna, majd az igencsak bátor sofőrt helyszíni bírságban részesítették.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: