2016-10-05 10:35:45• hírek • Szatmár.ro

Ismét műsoron a Semmi című előadás

A nagy sikernek örvendő bemutatót követően 2016. október 7-én, 18 órától a Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos stúdiótermében ismét látható a Janne Teller dán írónő nagy port kavart könyve alapján létrehozott Semmi című előadás.

A Marosszéki Tamás előadásában színre került produkció rendezője a vendégművészként Szatmárnémetiben dolgozó Márkó Eszter.

A darab történetének szereplői 14-15 éves kamaszok, akik az élet nagy kérdéseire keresik a választ. Marosszéki Tamás mintegy mesélőként és szereplőként mutatja be a nézőknek a kisregény történeteit úgy, hogy a narrátor nézőpontjából időről-időre kilépve, a regény szereplőinek bőrébe bújik.

„Ezúttal a színészhez kerestem darabot, és ez a sok viszontagságot megért dán regény ragadta meg a fantáziámat. Janne Teller írónő több botrányregény szerzője, de nekem az összes közül ez tetszik a legjobban. Dániában egy ideig betiltották, majd kötelező olvasmánnyá tették” – fogalmazott a rendező.

Az előadásra jegyek elővételben a színház Horea utcai jegyirodájában szerezhetők be 18 lejes egységáron hétköznaponként 10 és 17 óra között, illetve előadás előtt egy órával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: