2020-04-21 14:38:57• hírek • Bede Emőke

Ismét megszervezik a felfüggesztett jogosítvány visszaszerzéséhez szükséges elméleti vizsgát

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség értesítette hírportálunkat, hogy április 22-től kezdődően ismét megszervezik azokat az elméleti tudást tesztelő vizsgákat, melyek által a sofőrök hamarabb visszaszerezhetik a 60 vagy 90 napra felfüggesztett vezetői engedélyüket.

A szükségállapot ideje alatt a vizsgára szerdánként, 12 órától fog sor kerülni Szatmárnémetiben, az Árpád (V. Lucaciu) utca 1. szám alatt található líceumban, természetesen betartva a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott óvintézkedéseket. A vizsgázóknak kesztyűt és maszkot kell viselniük, és legalább 2 méternyi távolságot kell majd tartaniuk egymástól. Ugyanakkor mindenkinek ki kell töltenie egy nyilatkozatot, melyben saját felelősségükre vallják, hogy nem találkoztak egyetlen fertőzött személlyel sem.


A rendőrség felhívja az érintettek figyelmét, hogy a szükségállapot lejárta után a vizsgák időpontja változhat. További információkért tárcsázza a 0261 807777-et, majd kérje a 20281-es belső telefonszámot, de érdeklődhet e-mailben is a circulatie@sm.politiaromana.ro címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: