2009-06-02 15:52:24• hírek • Szatmar.ro

Elődöntős az Olimpia

A negyedosztályú ifjúsági bajnokság utolsó előtti fordulóját rendezték meg.

Akárcsak a felnőtteknél, a negyed osztályú ifjúsági bajnokságban is az utolsó előtti fordulóra került sor a hétvégén. A nagyokkal ellentétben azonban a fiatalok igen zsúfolt hét elé néznek, szerdán rendezik ugyanis az utolsó fordulót, pénteken az elődöntőket, vasárnap a döntőket.

A felnőtt pontvadászattal ellentétben az ifiknél már eldőlt, hogy az A csoportot az Avasfelsőfalu nyerte az Olimpia előtt, a B-ben pedig a Nagykároly a Tasnádot megelőzve.

Ez azért fontos, mert a pénteki elődöntőben Nagykároly az Olimpiát, Avasfelsőfalu pedig Tasnádot fogadja. A két győztes vasárnap egymás ellen csap majd össze a döntőben, a Mikolai Turul-Nagykárolyi FCM Victoria felnőtt finálé előtt. A két mérkőzésnek az Olimpia-stadion ad majd otthont.

IV. Liga, ifjúsági bajnokság, 25. forduló, A csoport: Pusztadaróc-Olimpia 1-3, Szatmárudvari-Mikola 2-0, Aranyosmeggyes-Avasfelsőfalu 3-2, Avasújváros-Szamoskrassó 4-1, Madarász-Egri 1-1, Turc-Sárközújlak 3-0, Erdőd-Avasújfalu 0-3 (az erdődiek visszaléptek a bajnokságból).

B csoport: Tasnád-Mezőpetri 7-2, Börvely-Decebal 1-0, Kálmánd-Piskolt 5-7, Csanálos-Érkávás 2-1, Mezőfény-Vetés 2-0, Óvári-Kaplony 3-2, Szaniszló-Nagykároly 1-6.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: