2009-01-06 16:48:20• hírek • Szatmar.ro

Ismét lemondanak a nyalókáról

A Ferrari a következő szezonban ismét nem kívánja használni a nyalókás embert.

A Forma1 2008-as szezonjának konstruktőri világbajnoka, a Ferrari istálló a következő szezonban ismét az elektronikus berendezésre bízza autónak a boxutcából való kiengedését.

Stefano Domenicali csapatfőnök és Luca Baldisserri csapamenedzser több olaszországi sajtóorgánumnak adott interjújából kiderül, hogy az olasz istálló annak ellenére lemond a nyalókás emberről, hogy az elmúlt idényben erre ráment Massa világbajnoki címe. Malajziában ugyanis az elektronikus rendszer a kelleténél hamarabb elengedte a brazil pilótát, így ő magával rántotta a teljes benzincsövet, amit végighúzott a boxutcán és értékes perceket veszítve vesztegelt, amíg a szerelők odaértek és le nem szedték róla.

Bladisserri szerint azonban tanultak a hibából és változtattak a szoftveren. A mérnök által vezényelt rendszer mellett kifejlesztettek egy további programot, mely nem engedi majd el az autót, ha a benzincső még rajta van.

A Ferrarival kapcsolatos hír továbbá, hogy az új autót január 12.-én mutatják majd be, a ceremóniát pedig élőben figyelemmel lehet követni a csapat honlapján.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: