2007-08-28 16:27:24• hírek • István Löchli

Környezetvédelmi pályázatok

 Egyre több pályázati lehetőség van az Országos Környezetvédelmi Alapnál.

Az Európai Unióhoz való csatlakozást követően, a Környezetvédelmi Minisztérium nagy hangsúlyt fektet a környezet megóvására, ezért egyre több ilyen jellegű pályázati lehetőséget hirdetnek meg országszerte.

Az Országos Környezetvédelmi Alaphoz gazdasági egységek, civil szervezetek, önkormányzatok, a civil szféra és cégek is nyújthatnak be pályázatot különböző környezetvédelmi projektekre. A leadási határidő szeptember 10, míg a cégek hulladékgazdálkodási pályázatait szeptember 7-ig lehet benyújtani. Ha a pályázó cégeknek sikerül megnyerni a támogatást, a beruházás összegét a Környezetvédelmi Alap finanszírozza. Ez egy nagy lehetőség számukra, ugyanis egy megadott időn belül mindenképpen meg kell oldják hulladékgazdálkodásukat, de ha ezen kötelezettségüket nem teljesítik, nagy büntetésekre számíthatnak.

Szatmár megyében is több olyan cég van, mely nem oldotta meg a hulladékgazdálkodását, illetve olyan jellegű tevékenységet folytat, mellyel nagymértékben károsítja a környezetet. Az érintett gazdasági egységeknek mihamarabb meg kell oldják ezen kötelezettségüket, és ha nem teljesítik, büntetésekre számíthatnak, sőt, akár működési engedélyüket is bevonhatják.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: