2016-02-05 09:26:37• hírek • Blikk.hu

Ismét lecsaptak Lagzi Lajcsira

Azt hitték Lajcsiék, ufó szállt le a Galambos-birtokra tegnap reggel. Az történt ugyanis, hogy amikor a biztonsági kameráik monitorjára tekintettek, fehér védőruhás férfiak szaladgáltak fel-alá a kerítésük környékén.

Már-már azon gondolkoztak, hogy tényleg egy X-aktába csöppentek-e, amikor néhány rendőrautó és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kocsijai fékeztek a kapujuk előtt. Természetesen egy újabb szemlét tartottak.

- Ez valószínűleg amolyan pszichikai hadviselés a hatóságok részéről, hiszen szerdán 6-7 rendőrautó körözött a birtok körül, a kerítés melletti úton. Azt gondoltuk, megint hozzánk jönnek, de egy idő után elmentek - mesélte a Blikknek Lajcsi, akihez csütörtökön aztán be is mentek a hatóság munkatársai és a szkafanderes férfiak.

- Amikor azzal próbáltak megfogni, hogy illegálisan szerzek be, vagy nem megfelelő összetételű üzemanyagot tárolok a birtokomon, leplombálták az egyik tartályt, amelyben gépek mosására rendszeresített kőolajszármazékot tároltunk. De miután bevizsgálták, kiderült, hogy minden a legnagyobb rendben - folytatta a trombitaművész, akinek újra lehetősége lesz a gépeit tisztogatni, mert a fehér overallos szakemberek eltávolították a zárat a tartályról.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: