2016-04-05 14:45:47• hírek • Kocsis Zoltán

Ismét lecsapott a „CBA hőse”

fotó: http://presasm.ro
fotó: http://presasm.ro

Emlékszünk még arra a február elején történt esetre, amikor egy férfi fényes nappal elrabolt egy pénzzel teli táskát Szatmárnémeti központjában, ám egy fiatalember megállította és feltartóztatta, amíg a rendőrség a helyszínre ért? Akkor kevesen tulajdonítottak jelentőséget a ténynek, hogy a „hős pandúrt" korábban már elítélték - rablásért. Nos, a fiatalember ismét lecsapott!

Razvan Andrei Panait még március végén hatolt be barátjával egy udvarra Avasfelsőfaluban, az ingatlan tulajdonosát bántalmazták, majd pénztárcája tartalmával távoztak. Összesen 200 lejjel és 50 euróval.

A nevezett ifjú ugyanaz a „hős" fiatal, aki február elején Szatmárnémeti központjában elfogta a 72.000 lejt tartalmazó táskát magához ragadó és azzal elmenekülni próbáló sárközújlaki Kovács Arnoldot. Utóbbi a CBA üzletlánc alkalmazottját fosztotta ki.

Az alig 17 éves Panaitnak nem az avasfelsőfalui ügy volt az első összetűzése a törvénnyel. Még 2014-ben egy másik társával 6500 lej értékű készpénzt és egyéb javakat raboltak egy házból Remetemezőn, amiért egy év három hónapra nevelőintézetbe küldte a bíróság.

Az átnevelés hatékonysága tetten érhető, Razvan Andrei Panaitot ezúttal 30 napos előzetesbe helyezték. Ezek után talán nem csak az összeesküvés-elméletek híveiben merül fel a kérdés: vajon tényleg csak a puszta véletlen műve, hogy Razvan Andrei Panait a februári rablás közelében tartózkodott?

Akkori hőstettéért mellesleg 1000 lejes jutalmat kapott a CBA-tól....

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: