2011-07-27 14:50:27• hírek • Kocsis Zoltán

Ismét költöztették a taxisokat

A szokásosnál is zsúfoltabbá és élénkebbé vált Szatmárnémetiben a Golescu és a Hasdeu utcák sarka szerda reggel és ez a jelek szerint egy ideig biztosan így is marad: az illetékesek ugyanis taximegállót jelöltek ki ezen a helyen.

A két utca találkozási pontjában összesen tizenöt autó befogadására alkalmas taximegállót jelölt ki a Polgármesteri Hivatal, a Városi Tanács és a Helyi Rendőrség. Megszüntetve egyszersmind a Golescu híd jobb lábánál lévő megállót. Ez a lépés erősen megosztotta a taxisokat, ám nagy részük egyet ért abban, hogy nem kedvez nekik az új hely.

"Sokkal rosszabb itt, mint a híd mellett volt. Itt hatalmas a forgalom, nehéz elindulni, zavarjuk az amúgy is zsúfolt forgalmat", mondja egy idősebb, ám annál vehemensebb taxis. "Jobb ez a hely, mint amilyen a híd melletti volt, csak az a baj, hogy keresztbe kell álljunk. Még ha oldalt parkolhatnánk, az úgy már egészen jó lenne", mondta egy fiatalabb sofőr.

Egy valami azért bizton kijelenthető: a "nagy piac" közelsége mellett a Turturelelor és a Hasdeu utca találkozási pontjánál eddig is őrült nagy zsúfoltság volt a rendszertelen parkolás miatt. Azzal, hogy odaköltöztették a taxisokat, nem hogy javítottak volna, de tovább rontottak a helyzeten az illetékesek.


Új taximegállót alakítottak ki
Új taximegállót alakítottak ki


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: